Waterpuls

Waterpuls

Natuurlijk een Waterpuls

Een waterpuls is een grondboring waar door middel van een waterpomp water uitgehaald kan worden.
Lees meer

Waterput slaan

Wilt u een waterput slaan, bijvoorbeeld in uw tuin, weiland of speeltuin? Dan bent u bij BHO Gereedschapshandel BV aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons inmiddels de grondwaterspecialist van de regio noemen.
Lees meer

Waterput maken

Wij kunnen voor u een waterput maken overal waar de kwaliteit van het grondwater goed genoeg is. Door middel van een grondboring kunt u met gebruik van een waterpomp het water uit de grond omhoog pompen. Dit kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld beregening van uw tuin of paardenbak, als watervoorziening van uw stallen of als watervoorziening in een moestuin of speeltuin.
Lees meer

Puls slaan

Dit is een grondboring waarmee u met gebruik van een waterpomp het water uit de grond kunt halen. U kunt dit water gebruiken voor bijvoorbeeld de bewatering van uw tuin, de beregening van uw paardenbak, als watervoorziening van de stal of met een handpomp in de moestuin of speeltuin.
Lees meer

Waterput boren

U kunt een waterput boren om een eigen watervoorziening aan te leggen. Door middel van een waterpomp kunt u het grondwater uit de grond halen. Dit kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld de beregening van uw tuin, als watervoorziening van de stal of met een handpomp in de moestuin of speeltuin. Overal waar de kwaliteit van het water goed genoeg is, kunnen we een waterput boren. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons inmiddels de grondwaterspecialist van de regio noemen.
Lees meer

Contact