Anssems Aanhangwagens

 

Kwaliteit, dat is in één woord het handelsmerk van Anssems Aanhangwagens

Dankzij de jarenlange ervaring weet Anssems als geen ander wie de aanhangwagens gebruiken en wat hun wensen zijn.

 

Bakwagens zijn een direct antwoord op alle wensen, waarbij een hoge prioriteit is gegeven aan stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvermogen, multifunctionaliteit en gebruiksgemak.

Plateauwagens zijn met name geschikt voor het vervoeren van grote volumes. Zeer belangrijk zijn dan de onderwerpen stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvolume en gebruiksgemak. Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zijn de plateauwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens.

Kippers zijn met name geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen, omdat het lossen ervan zeer eenvoudig gaat door de kiepmogelijkheid. Ook voor deze kippers zijn er diversen optie leverbaar, waaronder opzetborden.

De Multitransporters zijn bij uitstek geschikt voor het vervoeren van uw minigraver of gazonmaaier, Er is een hoge prioriteit gegeven aan stabiliteit, veiligheid, multifunctionaliteit en gebruiksgemak.

Zodat u een diversiteit aan machines makkelijk en veilig kunt vervoeren.

 

Bij de ontwikkeling van alle Anssems aanhangwagens is gebruik gemaakt van geavanceerde technieken. Alle aanhangwagens zijn uitvoerig getest, onder meer op een testbaan en een zogenoemde rollenbank. Zo zijn wij er zeker van dat u veilig de weg op kunt.

 

Kortom een degelijk top product van Nederlandse makelaardij!

Artikelen groepen

Contact