EGO Power Plus Accu gereedschap

ALLE KRACHT VAN BENZINE ZONDER DE BENZINE

De wereld verandert snel. De maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom is het tijd voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren met EGO Power Plus Accu gereedschap

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Het systeem van EGO Power Plus Accu gereedschap is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak. De accu's houden het lang vol en ze zijn snel op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.

VRIENDELIJKER VOOR UW HANDEN, OREN, PORTEMONNEE EN HET MILIEU

Het EGO Power+ systeem levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine.
Het is eenvoudiger, schoner en trilt minder, en is daarom comfortabeler in het gebruik.

En dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op EGO Power+ ook nog eens voor kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien zijn er geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu.

MINDER TRILLINGEN, MINDER LAWAAI, BETER VOOR DE GEBRUIKER

Artikelen groepen

Contact